נהגת חדשה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/11/2004 | 14:42 | מאת: אסתר

שלום בתי קיבלה רשיון נהיגה אני ובעלי והבן הצעיר רצינו לצאת לאחד הקניונים רחוק מהבית שאלתי את בתי אם היא רוצה להצטרף אלינו היא ענתה בתנאי שאני אנהג אמרתי לה שנגיע למקום סביר ואביה יתן לה לנהוג ולא עם כל המשפחה אז היא סרבה הפצרתי בה שניתון לה במקום לא סואן והיא מיאנה לשמוע כמובן שיצאנו בלעדיה מה דעתך תודה תודה

01/12/2004 | 15:09 | מאת: ADI

אסתר, לדעתי מותר לה לסרב! עוד משהו, חלק מרעיון החונכות, כמו שאני מבינה אותו, הוא, שהיא תצבור כמה שיותר ניסיון על הכביש, וכן, גם בכביש סואן. אני מתנדבת המון עם בני נוער . מקווה שעזרתי, עדי

01/12/2004 | 19:04 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב. מה זה מקום סביר? . אני חושבת שזה נהדר שבתך מרגישה כ"כ נח עם הוריה שהיא מבקשת להתנסות וללמוד דבר חדש,כשהוריה נוכחים. הרעיון הוא שתתנסה בנהיגה "אמיתית" ולא בתנאי מעבדה. עדיף שהיא תתרגל ותתנסה (ואולי אף תטעה) כשהוריה לידה ויכולים לעזור לה,מאשר לבד. את לא רואה את זה כך?. מה שלי צורם בהודעה זה עניין ההתניה,אם תתנו לי אז.... . עד כמה זה רווח אצלכם? כמו"כ,יתכן שבתך נעלבה מהמסר שעולה מדברייך - חוסר האמונה ביכולתה כנהגת והפחד שלך לנסוע איתה (יתכן שהיא הבינה את זה כך ומכאן תגובתה,אולי שווה לשאול אותה...). במידה ותרצי להוסיף,אני כאן, מור.

01/12/2004 | 20:18 | מאת: א.ל

לאסתר שלום רב ! יש הגיון בכך שבתך בשלב ראשון תנהג רק עם אחד ההורים. , ולא עם כל המשפחה. יש הגיון בכלל בכך שהתנסות בנהיגה כדאי שתהיה בשלבים, בהדרגה , גם מבחינת מספר האנשים ברכב וגם מבחינת המקום שבו נוהגים. . חבל שבתך חושבת אחרת, זו כנראה ההתלהבות עקב קבלת הרשיון. כדאי לנסות להסביר לה שזה לטובתה, ועוד יהיו לה שנים רבות לנהוג באופן עצמאי. זאת בכל אופן דעתי האישית וסליחה אם מור וכסמן חושבת אחרת.

01/12/2004 | 20:58 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני בהחלט מעודדת וראה את זה באפן חיובי ביותר שכל אחד יביע את דעותיו,מחשבותיו,עמדותיו.... גם אם הן לא דעותיי. ככל שיהיו יותר דעות בפורום הוא יהיה מעניין יותר !. אין צורך להתנצל (וגם על הרשמיות אפשר לוותר. סתם מור זה בסדר גמור). המשך ערב נעים, מור.

11/12/2004 | 15:50 | מאת: חנוך

לדעתי טעית בגדול, אם לנהגת חדשה אין פחד לנהוג עם כל בני המשפחה, אז מה הבעיה?!! עדיף להתחיל עם מבוגר אחד, להעיר הערות רק בסוף הנסיעה או בבית.אך אם זה היה רצונה, אז לה לא?!!

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות