תגובות חסרות סבלנות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/04/2005 | 18:46 | מאת: מלי

שלום רב, אני אם חד הורית +2 תאומות מקסימות, הבעיה היא בעצם אני, אני לא אגזים אם אני אומר שזה נמשך כשנה, פתאום אני חסרת סבלנות ונורא עצבנית, כל דבר שהן אומרות או עושות, מכעיס אותי, ואני כועסת עליהן, המצב הזה מתסכל אותי מאד, הן מאד ממושמעות והקשר עם ה אקס מעולה הן נפגשות איתו שבת איתי שבת איתו, אם הן צריכות עזרה אז תמיד הוא שם הרבה פעמים אני כועסת על עצמי שאני "לא בסדר" ולא מגיע להן את זה, אבל פשוט זה יוצא משליטתי, מה אני יכולה לעשות כדי להציל את המצב ולחזור להיות יותר סבלנית וסובלנית מצפה לתשובה מלי

05/04/2005 | 22:03 | מאת: מור וכסמן

מלי יקרה, חסר הרבה מידע בהודעה שלך כדי שאפשר יהיה לעשות משהו ת'כלס,אבל אני כן רוצה להגיד כמה דברים : זה בסדר,זה קורה המון להמון.פשוט לא כולם מספיק ישרים כדי להודות בזה. את מודה וזו יכולה להיות ההתחלה של השינוי. רק את תחליטי אם את עושה עם זה משהו ומשנה או שאת נותנת לתחושה הרעה ולרגשות האשם להשתלט עלייך... בכל מקרה,גם אם תחליטי לעשות וגם אם לא,רגשות אשם הם דבר שלא מקדם אותך לשום מקום ועושה רק רע בקשר שלך עם הבנות ורצוי לוותר עליהם,בשבילך ובשבילן (על רגשות האשם כמובן..). אם תרצי לכתוב קצת יותר אשמח אם תפני למייל שלי שמופיע בצד שמאל של הפורום. מור.

05/04/2005 | 22:50 | מאת: מלי

שלום רב, שמחתי לקבל תשובה מהירה, אני מאד מעוניינת לטפל בבעיה שלי ולעזור לי ולבנותי לחזור לקשר היפה וחם שהיה לפני כן, אבל אני באמת לא יודעת אך להתחיל ומה לעשות, אני מרגישה שדברים מתחילים לצאת משליטה ואני פוחדת שיהי קשה לאחות את הכל חזרה, לגבי עוד פרטים התאומות בנות 10.5 תודה רבה מלי

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות