אין לי יותר כח אליהם

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/03/2005 | 13:52 | מאת: טינקרבל

שלום, יש לי שני ילדים: האחד בן 5.5 והשני בן קצת יותר משנתיים. לאחרונה הם פשוט מתישים אותי ואני מחכה לרגע שהם ילכו כבר לישון... האם זה אומר שאני אמא איומה? בסך הכללי הם ילדים טובים (ילדים ככל הילדים), אבל לי כאילו נמאס מהם. מה עושים? בעלי לקח אותי לחופשה - אבל זה רק הוכיח לי כמה נחמד כשהם לפעמים לא איתנו...

22/03/2005 | 22:40 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, לא רק שזה לא אומר שאת אמא איומה,אלא זה אומר שאת אמא מאוד נורמלית.... אני לא מכירה הרבה אמהות (ואולי אפילו אף אחת) שלא יבינו על מה את מדברת. מה עושים ? לא כתבת מאיזה שעה אתם ביחד,האם את עובדת,מתי בעלך מגיע הביתה וכו'. במידה שיש סבתא בסביבה הקרובה אפשר לשאול האם היא מוכנה פעם בשבוע לשמור על הילדים אחה"צ,זה יכול להיות נחמד גם לה לבלות רק עם הנכדים,גם להם ולך יהיו כמה שעות של חופש.. אפשר לעשות איזשהו סידור עם בעלך שמשעה מסויימת,הם שלו... או ביום מסויים בשבוע שיגיע יותר מוקדם ואת תצאי מהבית ותחזרי כשהם במיטות (מנסיון,זה נהדר...). אם אין אפשרות לשניים הקודמים, יש המצאה נהדרת שנקראת ביביסיטר. תמורת כ 60 ש"ח יש לך חופש לטייל 3 שעות. אפשר להפוך את למנהג קבוע. אם זו ביביסיטר טובה גם הילדים מאוד נהנים לקבל חופש מאמא ולכייף עם הביביסיטר.... מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות