עזרה דחופה - הילדה שלי (16) היכתה אותי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/11/2004 | 18:13 | מאת: שלי

שלום, יש לי 4 ילדים, אני גרושה מבעלי עקב אלימות, ובכל זאת חזרתי לחיות עימו בעקבות קשיים כלכליים. ילדתי בת ה-16 עושה לי המון בעיות והגיעה אף לכך שהיא משכה לי בשערות. הצילו , מה עושים ?

28/11/2004 | 14:47 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים. אני מבינה שההודעה שלך נכתבה בסערת רוחות גדולה,אך היא מאוד מתומצתת וחסרים בה פרטים רבים. אנא השתדלי להוסיף יותר פרטים כך שאוכל לענות. לדוג' מערכת היחסים בינך לבין ילדייך בשנים האחרונות,מה הוביל למשיכת השיער...... מחכה, מור.

18/03/2005 | 03:47 | מאת: שירה

שמעתי שיש ברחבי הארץ מעונות לנשים מוכות, לדעתי כדאי שתפני במהרה ללשכת הרווחה בעירייה ותבקשי מהם עזרה ומהר!!! בלי קשר להתנהגותה של בתך, אל לך להמשיך להתגורר עם בעל אלים, ובודאי שזה לא טוב גם לילדייך!!! אולי בעיריה יוכלו להמליץ לך איך להתמודד עם התנהגותה האלימה של בתך.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות