מרביץ לעצמו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/02/2005 | 22:54 | מאת: לימור

בני בן שנתיים ילד ראשון מזה חודש הוא נותן לעצמו סטירות מכות בראש לעצמו עם היד נורא מוזר לי אין אצלנו בבית מכות הוא עושה את זה כשאני מעירה לו על משהו כאילו מעניש את עצמו או אם הוא קם במצב רוח לא טוב על מה זה מצביע????? סה"כ עד עכשיו הילד היה מאוד רגוע הוא חייכני מאוד תודה לימור

13/02/2005 | 09:51 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כמו שכתבת,סביר להניח שזו דרך להעניש את עצמו,להראות על חוסר שביעות רצון וכו'. מה שכדאי לעשות הוא ברגע שהיד בדרך למכה,לעצור (להחזיק את היד) אותו ולהגיד - לא לתת מכות ל.. או כל משפט אחר באותה המשמעות.בעזרת עקביות והתמדה זה אמור להתמעט עד כדי העלמות. בהצלחה, מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות