מטפלת או משפחתון

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/02/2007 | 14:47 | מאת: קרן

שלום, בני יהיה בן שנה ו-4 חודשים בספטמבר ועד אז הוא איתי בבית. אני מתלבטת האם לרשום אותו למשפחתון לשנה המתחילה בספטמבר או למצוא לו אז מטפלת לשנה. מה עדיף לגיל זה? מטפלת או משפחתון (במעון עם הרבה ילדים אינני מעונינת)?

05/03/2007 | 21:14 | מאת: אני

נכון שהמשחק יחד מתחיל רק סביב גיל שנתיים, אך השהייה יחד עם פעוטות נוספים, שהם פחות או יותר בני גילו, יכולה לעשות רק טוב....

07/03/2007 | 20:07 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, יש כאן המון תשובות בנושא וכל אחת מתייחסת לאספקט אחר של הנושא. אם אני אענה לא אוכל בתשובה אחת להקיף את הכל וחבל. לכן אנא עשי חיפוש פעם תחת המילה משפחתון ופעם תחת המילה מטפלת וקראי את התשובות (כדאי גם לעשות כי ב"מטפלת" תמצאי תשובה מאד ארוכה שלי שהיא חלק מראיון שנתתי לעיתון לגבי איך בוחרים מטפלת). אם ישארו שאלות,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות