העדרות האב

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/02/2007 | 13:20 | מאת: שרון

שלום רב , הנני אב לילדה בת שנתיים וחצי , נשויי . הנני טס לחו"ל לצרכי עבודה למשך חודשיים , ישנה אפשרות שאישתי תבקר אותי בחו"ל למשך 10 ימים אך רק אחרי חודש שאני כבר נמצא בחו"ל האם העדרויות אלו לא יגרמו לזעזועים כלשהם לילדה שלי . בתקופה שאישתי תבקר אותי הילדה שלי תהיה עם הסבא והסבתא שהיא נורא אוהבת ובנוסף הילדה תהיה במסגרת (גן וחוגים שלה) בתודה שרון

07/03/2007 | 19:31 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אני כמובן לא יכולה לנבא מה יקרה כתוצאה מההעדרויות. בעקרון,לילדים בגיל הזה לא קל עם שינויים דרסטיים (והעדרות של חודשיים היא שינוי דרסטי) ובתקופה כזו ,שבה לילד לא קל כדאי לא להעמיס עליו עוד התמודדויות. נסיעה טובה והבצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות