הפרעות שינה ילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/01/2007 | 13:08 | מאת: העייפה

זה כבר הרבה זמן שבני בן השנתיים וחצי מתעורר מספר פעמים בלילה (בזמן האחרון כל שעה). לפעמים אנחנו קמים אליו, הוא חוזר לישון ומתעורר שוב. לפעמים הוא מגיע אלינו ואנחנו מחזירים אותו לחדר שלו.חשוב לי לציין שכשאר הוא ישן איתנו במיטה הוא ישן רצוף. רציתי לדעת קודם כל למה הוא מתעורר כל כך הרבה פעמים ומה אנחנו צריכים לעשות בשביל שהסיוט הזה ייפסק והוא יישן לילה רצוף.

08/02/2007 | 10:01 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, דבר ראשון מתחילים מבדיקת הדברים הכי פשוטים : 1. חימום - אם החדר שלו או הבית מחוממים זה יכול להוביל להתעוררויות דחופות. צריך לבדוק שלא חם לו מדי/קר מדי. אם מחממים במזגן,זה מייבש את האויר והצמא מוביל להתעורריות. החדר צריך להיות נעים לא ממש חם ולא ממש קר. 2. שינה במשך היום - אם הוא ישן,יתכן שצריך לקצר את שנת היום. 3. השעה שבה הוא הולך לישון - יתכן שהוא לא מספיק עייף. 4. הפעילויות אחה"צ - האם הוא מספיק פעיל. 5. בעיות של חורף - שיעול,אף סתום ... שמקשים על הנשימה. אני מוסיפה לינק לעוד תשובה. http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1234,xFT-25570,xFP-25891,m-Doctors,a-Forums.html בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות