ילד עצבני

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/01/2007 | 21:58 | מאת: אמא מודאגת

אנחנו הורים לשני בנים בני 4,7 הילד בן 7 בכיתה א ונורא עצבני הוא עושה את שעורי הבית בעצבים בבית מתעצבן על כל דבר עם החברים בבית הספר הוא מתנהג רגיל רק איתנו בבית הוא נורא עצבני השאלה אם כדי ללכת לייעוץ או משהו כזה הודה לך עם תעזרי לנו ההורים המיואשים

18/01/2007 | 14:41 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, את כותבת שבביה"ס הכל בסדר והעצבנות מופיעה רק בבית.סביר להניח שיש משהו באינטראקציה בבית שמוביל לזה. על מנת לדעת מה הדבר וכיצד לשנות כדאי לפנות לטיפול. אני הייתי פונה למטפל משפחתי. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות