גמילה מטיטול-ספרים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/10/2006 | 00:30 | מאת: אליאן

הי מור עוד שאלה בנוגע לחרדת אסלה : המצב אצלנו דומה מאוד לזה שתואר מספר פעמים קודם לכן: בני בן שלוש גמול מזה מספר חודשים לגמרי מפיפי ומבקש טיטול בשביל הקקי. אני אנסה מעכשיו להפסיק לעשות עניין לפי המלצותיך הקודמות ( ולהודיע לכל הנוגעים בדבר גם כן לא לעשות עניין,,,) ופחות להתייחס. יש לי שני ספרים על קקי שאחד מהם הוא די מחבב ( "כולם עושים קקי") ורציתי לדעת אם לדעתך קריאת הספר יכולה להועיל בשלב זה או שהיא בעצם יוצרת עניין והתעסקות לא רצויים סביב הנושא? תודה ושבוע טוב אליאן

30/10/2006 | 10:07 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, לא הייתי מעודדת את קריאת הספרים. הייתי מניחה אותם קצת רחוק. אבל,אם הוא מבקש אפשר לקרא ושוב להרחיק קצת. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות