חרדת אסלה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/10/2006 | 16:43 | מאת: רנה

שלום, שאלתי היא בנושא חרדתו של בני בן ה- 4.2 שנים מישיבה על אסלה/ ישבנון/סיר: בני גמול מחיתולים זה שנה וחצי, הוא ילד נבון ומביע עצמו מילולית בצורה נהדרת. בתחילת תהליך הגמילה מחיתולים הוא דוקא כן ישב על אסלה בעת יתיאת צואה, אך בשלב מסויים סירב לעשות זאת יטתר, ומאז הוא מבקש חיתול ברגע שחש שיש לו יציאה, ומייד כשמסיים- מבקש להוריד את החיתול. ניסינו בשיכנועים, שיחות, פרסים- אך בכל פעם הוא מתחיל לבכות, מסרב לעשות בשירותים, וטוען כי הוא פוחד לשבת על אסלה. מה לעשות? תודה

30/10/2006 | 10:05 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, מכיוון שיש כאן ה מ ו ן תשובות בנושא,נתחיל מהפניה ואם יש צורך נמשיך. אנא קראי ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלק - גמילה מטיטול. בנוסף,את מוזמנת לעשות חיפוש בפורום תחת המילה - גמילה ופעם נוספת תחת המילה - טיטול (לא ביחד). אם ישארו שאלות,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות