התנהגות בעייתית של נכדי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/10/2006 | 18:10 | מאת: ריקי

נכדי בן שנתיים וחצי עוד בהריון אמו נוהג בנו סבא וסבתא לדחות אותנו בצורה כואבת אינו מעוניין בקרבתנו דוחה אותנו ב לכו מפה אינו רוצה בשום פנים ואופן שנשחק איתו לספר לו סיפורים ועוד. אני כסבתא נוהגת להגיע אחת לשבוע במיוחד מהדרום למרכז ע"מ לשהות בחברתו. עכשיו שאמו ילדה בת במזל טוב, התופעה אף החריפה, הוא מצוד לאביו מפחד נטישה? האם התנהגות זו הינה נורמלית? למרות שאני גננת לשעבר ומכירה תופעות דומות אינני זוכרת שהתופעה נמשכה ונמשכת כל כך הרבה זמן, אנא עזרו לי להבין זאת. הדבר מאד מאד כואב לנו. בתודה מראש ריקי

30/10/2006 | 10:24 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, צר לי,ההודעה מאוד גדושה מצד אחד,מצד שני אני לא ממש מצליחה להבין כי חסרים לי פרטים. 1. לא הבנתי מה בדיוק השאלה- האם זה היחסים איתכם (אם כן,פרטי כמה זמן זה כך,האם בעבר היחסים היו טובים יותר,איך הוא דוחה אתכם,כיצד אתם מגיבים,האם אתם ההורים של האב או של האם, איך היחסים שלכם עם ההורים. ודוג' של מקרה בו הוא דחה אתכם) ? האם הקשר שלו עם אביו (אם כן,פרטי יותר על הקשר ומה נראה לך שם "לא נורמלי" ? ) 2. "ומכירה תופעות דומות אינני זוכרת שהתופעה נמשכה ונמשכת כל כך הרבה זמן," - אילו תופעות ? כמה זמן ? בקיצור,אנא מקדי מצד אחד מה השאלה ומצד שני פרטי על הנושא אותו את רוצה לשאול. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות