נסיעה ברכב

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/10/2006 | 13:44 | מאת: גלית

שלום בתי בת 2.5 בבוקר מסרבת לשבת בכיסא הבטיחות שלה שאלתי האם להכריח אותה ולא לשים לב לבכי שלה או להמתין עד שתשב ? תודה

30/10/2006 | 09:09 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, תלוי כמה זמן יש לך בבקר,תלוי איך את תופסת את תפקידך כאמא (עד כמה עניין הסמכות ההורית חשוב לך וכו') , עד כמה בשאר הדברים הילדה מבצעת את המוטל עליה/מצופה ממנה או שעל כל דבר צריך לנהל מו"מ ויש בכי ועוד שאלות. בקיצור,רק את יכולה להחליט אילו דברים את משאירה בידיה של הילדה ועל אילו דברים את "עומדת". בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות