ביתי עדינה מידי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/10/2006 | 11:42 | מאת: מירי

שלום ביתי בת השנתיים מאוד עדינה וטובת לב, וזה מתבטא בזה שבגן היא במקבלת מכות מהילדים , ושילדים חוטפים לה מהיד דברים היא נפגעת אך לא עושה עם זה כלום . היא ילדה מאוד חמימה היא מנשקת מחבקת . היא נפגעת בקלות . אני רוצה לשנות את המצב אני רוצה שהיא יותר תעמוד על שלה ולא תיתן לכול ילד לקחת את מה שהיא אוהבת ותיפגע , אולי זה ישמע רע אך אני גם רוצה שהיא תדעה להחזיר לילדים שמרביצים לה . מה אני יכולה לעשות, כי ממש כואב לי אליה . תודה מירי

16/10/2006 | 16:46 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, אני מוסיפה לינק לשרשור בנושא. אם ישארו שאלות,אנחנו כאן. http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1234,xFT-1199,xFP-1199,m-Doctors,a-Forums.html בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות