אחי בן ה -7

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

31/01/2005 | 16:40 | מאת: ג.ל

שלום רב, יש לי אח בן 7 בכיתה א' שלא מוכן בשום אופן להכין שיעורים לבד או להישאר לבד .. מה אפשר לעשות ? הוא יודע את החומר אבל נוטה לשכוח או לדעתי הוא פשוט מתעצל לחשוב ... לא מאמץ את הראש .. האם יכול להיות שהוא סובל מאיזשהו לקוי למידה ? מה לעשות ?

02/02/2005 | 09:40 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, ע"פ הפרטים שנתת אין לי שמץ של מושג לאיזה כיוון לפנות.נסי לתת יותר פרטים עליו ועל הקשיים איתו ואוכל לנסות לעזור. בנוסף,אם לדעתך יש חשד ללקות למידה אולי כדאי שתתיעצי גם בפורומים ללקויות למידה. מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות