תכנון הריון

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

12/10/2006 | 12:54 | מאת: שלי

ביתי בת ה-2 ושלושה חודשים נמצאת איתי בבית. תכנס לראשונה לגן עירוני בגיל 3. אני ובעלי מעוניינים להכנס להריון, שאלתי היא האם כדי תחילה להכניסה לגן כדי שתסתגל ורק אז ללדת אח או ללדת אח ולאחר כחודש להכניסה לגן?

13/10/2006 | 20:59 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אם ישנה אפשרות הבחירה,לדעתי עדיף שילד יהיה כבר במסגרת כשנולד לו אח,במיוחד אם מדובר בתקופה של חודש. אם הולכים על האופציה של קודם מסגרת ואז הולדת אח,כדאי שהיא תהיה יותר מחודש במסגרת ושתוכל להתרגל ולהסתגל כמו שצריך לפני שהיא מתמודדת עם שינוי נוסף - אח חדש. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות