2 שאלות לגבי ילד בן 1.6

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/10/2006 | 21:02 | מאת: ג'וד

שלום שאלה ראשונה: בשבועות האחרונים בני מסרב לצחצח שיניים, יש לו אמנם רק 8 שיניים אך עד לפני מס שבועות הוא הסכים כל ערב ובוקר, וכעת הוא בשום אופן לא מסכים אפילו להחזיק את מברשת השיניים. האם להיתעקש? או לחכות שזה יעבור... שאלה נוספת: בימים האחרונים הוא מנסה לימשוך את הטיטול ומצביע עליו. הוא עדיין לא מדבר כך שאיני יודעת מה הוא מבקש. זה קורה בעיקר בלילה כשהוא שוכב במיטה, הוא מושך את הטיטול ומיילל, מה עליי לעשות? תודה!

13/10/2006 | 20:35 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, צחצוח שיניים - כדאי באפן כללי למצא כיוון יצירתי,כייפי,קצת "משחקי" ולא להפוך דברים למלחמה או התעקשות. טיטול - יתכן שהטיטול פשוט לוחץ קצת או לא נעים,משפשף וכדאי לבדוק את זה. אם זה לא העניין,כדאי מדי פעם לתת לו להיות בלי טיטול (כמובן שבחרף זה כמעט בלתי אפשרי,אבל בימים יפים או בחדר אמבטיה מחומם,כדאי ). לגבי גמילה,להערכתי מוקדם מדי. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות