לאור-לי ולמור

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/10/2006 | 21:57 | מאת: שירה

אור-לי /מור שלום, קודם כול לברך את אור-לי על הצטרפותה לפורום ומקווים שהיא תתרום לנו ביצירתיות ול..מור מקווים שלא תיעלמי לגמרי ושנמשיך עדיין להנות מיחס מקצועי ומסור.... עכשיו לבעייתי- אני אם סמכותית יותר מבעלי ורציתי לשאול האם בגלל שבניי התאומים בני ה-3 הם זכרים ובעלי יותר מוותר ופחות סמכותי זה אמור להוות בעיה בגיבוש זהותם. תודה רבה!

13/10/2006 | 20:22 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, אז הנה,לא נעלמתי ...:). התשובה - לא. בכל מע' יחסים יש את האחד שהוא יותר דומיננטי,את זה שיותר יוזם,את זה שיותר סבלני וכו'. אני מאמינה שהפלוס בזה שיש שני הורים,זו היכולת שלהם לאזן ולהשלים אחד את השני. זה ברמה התאורטית,אם יש משהו שספציפית אצלכם מפריע,את מוזמנת לשאול ואשמח לענות. חג שמח, מור

14/10/2006 | 00:00 | מאת: אור-לי מרדר

נעים להכנס ככה לפורום. אור-לי

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות