הצטרפות מנהלת חדשה לפורום !

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

08/10/2006 | 15:20 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, אנחנו אוטוטו חוגגים שנתיים לקיום הפורום. יש פה כאלה שנמצאים מהתחלה,יש כאלה שהצטרפו מאוחר יותר ויש גם את אלה שרק מציצים. בעזרת כולכם,הצלחנו ליצור כאן פורום פורה,נעים ומועיל (כך אני חושבת..:)),אבל גם מאד מאד עמוס. מכיוון שאני לא יכולה לעמוד בעומס השאלות לבד,הזמנתי את אור - לי מרדר,מטפלת במוסיקה להצטרף אליי לניהול הפורום. בשבועות הקרובים,כדי לאפשר לאור - לי "נחיתה" רכה לתוך עושרו של הפורום,היא תענה על חלק מהשאלות. כל יתר השאלות,יענו על ידי במתכונת הקבועה. במידה שלאור - לי יהיה מה להוסיף לתשובות שלי,היא תוסיף וכך גם אני. בתקווה שכולנו נהנה מהרוח החדשה שאור - לי מביאה ולך,אור - לי שתהני מאיתנו, מור.

09/10/2006 | 13:10 | מאת: ליאת מנדלבאום - פורום פסיכולוגיה קל

אור-לי יקרה, ברכות על הצטרפותך לפורום הורים וילדים. אני משוכנעת שבאי הפורום יהנו מהידע הרב שלך ומניסיונך העשיר בעבודה הטיפולית. מאחלת לך הרבה הצלחה, עניין וסיפוק. מור יקרה, בביקורי התכופים והמהנים בפורום שלך, התרשמתי תמיד ממאור הפנים ואיכות המענה, היכולים להסביר גם את עומס הפניות. כל הכבוד לך על כושר העמידות. מאחלת לך שתצליחי, בעזרתה של אור-לי, לקחת קצת אוויר, ולהנות מיתרונותיו העצומים של הניהול המשותף. מאחלת לשתיכן המשך עבודה פוריה יחד, ושהפורום ימשיך לשגשג ולפרוח להנאת כל ההורים והילדים. אוהבת ליאת

09/10/2006 | 14:18 | מאת: אור-לי מרדר

ליאת יקרה, אני מודה לך מאוד על הברכות, האיחולים והפירגון. בהחלט מחמם את הלב לזכות לכל אלה מ"שועלה ותיקה" ומנוסה בניהול פורום מומחה. תודה! אור-לי

09/10/2006 | 14:09 | מאת: אור-לי מרדר

מור יקרה, תודה על קבלת הפנים, על האיחולים ומעל הכל - על ההזמנה לניהול משותף של הפורום הנפלא והחשוב הזה. אני מקווה שאוכל, בהשתתפותי פה לצידך, לתרום לבאי הפורום בשאלותיהם אודות קשיים בקשר ובתקשורת שבין הורים וילדים. אור-לי

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות