ילדים רעשנים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/10/2006 | 21:00 | מאת: לי

שלום, יש לי בעיה בבית של ילדים שכל הזמן רבים. הם לא מסתדרים לבד ... מדובר בתאומים בן ובת. אבקש את עצתך

11/10/2006 | 10:53 | מאת: אור-לי מרדר

לי שלום, לא כל כך ברור משאלתך איפה מוקד הבעיה עבורך. האם העובדה שילדיך רבים? האם העובדה שאת צריכה להתערב במריבותיהם? או אולי הרעש בבית? (כותרת הודעתך הייתה "ילדים רעשנים"). אנא פרטי בכדי שיהיה קל יותר להתייחס לבעיה. כמו כן, האם תוכלי לכתוב אם הם רבים רק בבית? / האם הם רבים גם כשאת אינך נוכחת? בברכה, אור-לי

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות