אלימות בגן

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/10/2006 | 05:51 | מאת: גלית

שלום איך אני מתמודדת עם אלימות של ילדי בן 4.5 המבוטאת: במילים לא יפות שלא שמע בבית וכן בבעיטות דחיפות לילדה בת 2.5 אחותו,אני ראיתי בגן שילדה נותנת לו מכה כאשר הוא ניסה לקחת לה בכוח(לא רב) דבר כלשהו ולאחר שביקש. בנוסף שמתי לב שיש לו מספר חברים קבועים שאיתם הוא משחק מעט בהשתוללות מה עלי לאמר לגננת ומה לבקש מימנה בתודה גלית

09/10/2006 | 16:44 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, מה להגיד לגננת ? בדיוק מה ש"אמרת" כאן - שהילד חוזר עם אוצר מילים שהוא לא ממש לטעמך. בקשי ממנה בצורה יפה ונעימה,מבלי שתרגיש שמבקרים אותה,לשים לב לעניין. ובבית - לשים לכך גבול. בהצלחה, מור

22/02/2010 | 10:01 | מאת: אדוה

אתר חדש מאפשר שליחת חוות דעת ומשוב לגן באופן אנונימי. נסחי ביקורת עניינית ובונה ותאפשרי לצוות להשתפר. בדרך יוכלו גם הורים אחרים להחשף למידע וללמוד ממנו. כתובת האתר http://gantov.co.il

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות