דחוף

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/10/2006 | 10:50 | מאת: תמי

ביתי בת 14 הכירה נער בן 14 דרך האינטרנט מאוד כעסנו ביקשנו שתנתק את הקשר שיקרה ואמרה שניתקה חודש שעבר הילגה גנבה לי את הפאל' האישי שלי מהתיק השעות 2-4 לפנות בוקר ודדיברה איתו כל יום במשך שבועיים עשתה לי 1400 ש"ח. אני רותחת בעלי על סף הטמוטטות אני על כדורי הרגעה אנחנו בני 36 ויש עוד ילד בן 8 בבית. מה עושים? הילדה רוצה בנים

08/10/2006 | 15:50 | מאת: אור-לי מרדר

תמי שלום, כפי שכתבה מור בתחילת עמוד זה, אני מצטרפת אליה להנהלה משותפת של הפורום ואני מקווה שזה בסדר מבחינתך שאשיב אני על שאלתך. נראה שעוברים עלייך ועל בעלך ימים לא פשוטים. אולי הבנה טובה יותר של הסיטואציה תקל עליכם. ממכתבך לא כל כך ברור לי מה השפיע עליכם בעוצמה כל כך חזקה. האם העובדה שהבת בת ה-14 הכירה נער אחר? האם העובדה שהכירה את אותו נער דרך האינטרנט? האם גניבת הפלאפון וההוצאה הכספית עקב כך? האם העובדה ש"הילדה רוצה בנים"? אולי כל הגורמים הנ"ל חוברים זה לזה ויוצרים אצלכם תחושת "רתיחה" ו"התמוטטות". נסי לחשוב מה המשמעות של כל אחד מהנ"ל עבורך/עבורכם ומה בעינייך/בעיניכם התגובה המתבקשת. למשל: האם גניבת הטלפון הסלולרי שלך היא שוות משמעות לעובדה שבתך רוצה קשר עם נער? נסי לחשוב איזו תגובה מצדכם תהלום כל אחד מהמצבים שתיארת. (למשל: איך תגיבו כלפיה אם תגנוב? איך תגיבו אם תרצה קשר עם נער אחר?... וכו'). הצלחה רבה לכולכם, אור-לי

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות