הוצאת ילד מגן שיש בו רק בנים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/10/2006 | 23:58 | מאת: נטלי

שלום, בני בן ה-4 נמצא בגן פרטי בקבוצה של 14 ילדים מתוכם 10 בנים ו-4 בנות. לאחרונה כל הבנות עברו לגן מועצה (בגלל שהן היו מיעוט) כעת נותרו רק הבנים. מה ההשלכות של גן המורכב רק מבנים, האם יגרם לילד נזק? האם בנות מאזנות וכדאי להוציא אותו? חשוב לציין שמבחינה חברתית מדובר בחברים שלו. ממתינה לתשובתכם מהירה. תודה נטלי

08/10/2006 | 14:59 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, ישנם מגזרים בהם זה המצב הרגיל - בנים לומדים רק בחברת בנים ובנות בחברת בנות. כך שזה לא משהו נורא נורא חריג. מכיוון שאני לא מאד אוהבת הוצאות והעברת מסגרת אחרי שהתחילה כבר השנה (אלא אם כן זה מצב שחייבים להעביר),אני לא הייתי ממהרת להוציא מגן שלילד טוב בו. כמובן שכשיש גם בנות וגם בנים האינטראקציה מגוונת יותר,"עשירה" יותר,מאתגרת יותר וכו'. אבל,זה לא אומר שאם אין בנות,זה עלול להוביל לנזק. כאמור,אני הייתי משאירה בגן ובשנה הבאה דואגת לרשום בגן שיש גם בנות. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות