הרטבה בגיל 3

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

01/10/2006 | 08:53 | מאת: ש.ש

יש לי שתי בנות: בת שלוש ובת שנה וארבעה. הקטנה נכנסה לאחרונה למעון אך עד לאחרונה טופלה במהלך היום ע"י סבתא (אימי). בת השלוש בוגרת ונבונה. גמולה כבר כמעט שנה (ביום ובלילה) אך לאחרונה החלה לעשות את צרכיה בתחתונים. רק במהלך היום. (בלילה הכל בסדר). לפי מיטב הבנתי היא מקנאה בקטנה ומנסה "להיות כמוה". אך מה עלי לעשות? איך להגיב? לכעוס? להתעלם? להעניש???

04/10/2006 | 00:36 | מאת: מור וכסמן

בנושא גמילה על כל שלביה (כולל רגרסיה),אנא התחילי מחיפוש בפורום תחת המילה גמילה או טיטול (לעיתים מתקבלות תוצאות שונות ולכן כדאי לחפש תחת שתיהן). כמו"כ כדאי לקרא ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלק המתייחס לגמילה. אם ישארו שאלות,אשמח לענות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות