חוסר רצון להיכנס לגן.

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/09/2006 | 21:24 | מאת: הילה

שלום רב! יש לי אחיין בן 3,עד שנת הלימודים האחרונה שהה בבית עם הסבתא ולא הלך לגן הילדים בנוסף יש לו 2 אחים בני 10 ו-7. השנה הוריו רשמו אותו לגן בשבועות הראשונים בכה רבות וסירב להיכנס לגן עצמו והוריו ביקרו מדי פעם בגן כדי להקל על קליטתו בגן. כיום הוא מגיע לגן,נשאר בחצר הגן ומשחק לבדו בארגז החול. הוא הפסיק לבכות,אך מסרב בתוקף להיכנס לגן עצמו במשך כל שעות שהייתו בגן. מה ניתן לעשות? תודה מראש וגמר חתימה טובה הילה

04/10/2006 | 00:33 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, חסרים לי פרטים : 1. מי מביא לגן ? איך נעשית הפרידה בבקר ? 2. מה עושה הגננת כדי לשלב אותו ? 3. האם הוא נמצא 5 שעות בחצר ? מי נמצא איתו ? אנא עני ואשתדל לעזור. מור

04/10/2006 | 13:42 | מאת: הילה

צהריים טובים במענה לשאלותייך על הפרטים החסרים: 1.אימו או סבתו של אחייני מביאים אותו לגןץ הפרידה נעשית עם חיבוק ונשיקה ונאמר לו שהן הולכות לעבודה ויחזרו מאוחר יותר להחזירו הביתה. 2.הגננת מנסה בשיחות להכניסו לכיתת הגן אך לא רוצה להכריח אותו. 3.אכן הוא שוהה 5 שעות בחצר,שומר הגן משגיח עליו. גמר חתימה טובה ותודה מראש הילה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות