מה דעתך?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/09/2006 | 23:38 | מאת: תמי

מור היי, בני כמעט בן 3 והוא די חברותי אבל יש לו נטייה לחשוב כל פעם שהסובבים אותו אומרים לו מה לעשות. לדוגמא :השבוע לקחתי אותו לחבר וכל הדרך הוא חיכה לו וציפה לו וכשהוא הגיע חברו אמר לו:" בוא תשב תאכל איתי ובני ישר צעק עליו , אתה לא תגיד לי מתי לאכול" - זוהי רק דוגמא כדי שתביני עד כמה בני תמיד חושב שחבריו אומרים לו מה לעשות.כל פעם הוא כועס ומפחד שאולי אומרים לו מה לעשות והוא תמיד מתגונן ...איך אני אמורה להתייחס לכך?

04/10/2006 | 00:04 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, דבר ראשון,אני אתחיל משאלה,אחרי שתגיבי,נמשיך. טוב ? :). האם יש מבוגר בסביבת הילד שהוא "סופר" עצמאי,שמאד קנאי לעצמאות שלו,לחופש שלו,שמאד רגיש בעניין ? מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות