discipline

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/09/2006 | 22:50 | מאת: LI

בני בן 4 ורבע נמצא בגן עיריה וגם מועדונית עד 16:00 לקראת סוף שנה שעברה התחילו הגננות מהמועדונית להתלונן עליו שהוא לא מקשיב להם ומפריע בשעת מפגש היתה לנו פגישה עם מנהלת המועדונית והחלטנו לרשום כל יום במחברת איך הוא היה בבית והם דיווחו לי איך הוא היה בגן ובאמת חל שיפור השנה התחילה בסדר אך בשבועיים האחרונים שוב הם מתלוננות שמפריע להם באמצע מפגש, מצחיק את הילדים ומפריע באמצע חוגים אנחנו מדברים איתו בלי סוף על הנושא ומבקשים שיתנהג יותר טוב אך הוא בשלו \הוא ילחד מאוד פיקח והגננות מאוד אוהבות אותו מנהלת המועדונית התקשרה אלי ואמרה שאם לא ניקח את עצמנו ונעזור ב-2 ידיים אז לא תהיה ברירה ואולי נצטרך להעביר אותו למועדונית אחרת בכיתה המקבילה משהו שאני לא מעונינת בו ולא רוצה שיווצר לו סטיגמה של מפריען ובגלל זה מעבירים אותו כמו כן, היא אמרה שהיא יכולה להביא מפקחת של העיריה שתתצפת עליו אבל אז יהיו דוחות והןם ישבו בתיקיה שלו ואולי שה יעבור לבית ספר מאוחר יותר זה נשמע יותר כמו איום ולא אהבתי את זה כי סך הכל הואא לא מרביץ ולא אלים רק מפריע, האם הם לא אמורות להשתלט עליו בדרכים שלו? האם זו באמת בעהי? אם כן לאן אני יכולה לפנות לייעוץ עם הילד? לפסיכולוג? מישהו ממליץ יש לציין כי גם בבית הו אלפעמים לא מק'שיב ואנחנו יותר קשוחים איתו היום ומציבים לו גבולות באיזה מצב הולכיםלאבחון הפרעות קשב? ואיפה? אני לא ממש רוצהלהיכנס לכל זה אבל אולי אני צריכה? לתשובות אודה תודה רבה

04/10/2006 | 00:02 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, עוד לפני שרצים לאבחון... אני מנסה להבין קצת יותר כדי לענות לעניין : 1. מה קורה בגן (לא במועדונית) ? מה הדיווחים של הגננת ? 2. האם הצוות במועדונית הוא אותו הצוות של שנה שעברה ? 3. על אילו הפרעות מדובר (תאור ודוג' יתקבלו בברכה). עני על הכל ואנסה לעזור לעשות סדר :). מחכה, מור

06/10/2006 | 11:33 | מאת: תשובות

בגן הגננת אומרת שהוא בסדר יש ימים שהוא קצת שובב אבל בסך הכל היא משתלטת עליו וגם עליה זה לא היה מקובל שקרארו לי לבוא לקחת אותו באותו יום מוקדם כי הוא השפריץ עלח עצמו בשירותים הצוות הוא אותו צוות משנה שעברה אבל כנראה שהם לא ממש מנוסות הן סייעות ולא גננות אבל ממש חמודות ונחמדות דווקא הגננת של המועדונית שחוזרת עוד שבועיים מחופשת לידה שנה שעברה לא היתה ממש סבלנית כלפיו ואני בכלל לא למצפה בכיליון עיניים לשובה מדובר בהפרעות באמצע ריכוז של הקבוצה שהוא מנסה להצחיק פתאום או קם בעצמו ולא מקשיב להם כאשר הן אומרות לו לחזור ולשבת או באמצע חוג כלשהוא שהוא מפריע ומנסה להצחיק את כל הילדים תודה רבה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות