סרוב להתרחץ ולהחליף טיטול

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

25/09/2006 | 21:33 | מאת: מירי

בני בן שנתיים וחצי והתחיל ללכת לגן פרטי לאחרונה, ומאז מסרב להתרחץ ולהחליף טיטול וכל רחצה או החלפת טיטול מלווה בבכי והתנגדות ונעשית מתוך אילוץ. האם יש דרך להביא אותו לרחצה והחלפה תוך שיתוף פעולה שלו?

28/09/2006 | 15:16 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, זה חלק מעניין של גבולות וסמכות הורית. נתחיל בהפניה ל"שאלות ותשובות" משמאל,אנא קראי שם את החלק המתייחס להצבת גבולות. בנוסף,אני מוסיפה מאמר בנושא,כדאי לקרא. אם אחרי זה ישארו שאלות,בשמחה. http://www.hebpsy.net/community.asp?id=27&article=108 אה,וכמובן לקרא ב"שאלות ותשובות" את החלק - גיל שנתיים. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות