יציאה לחופשה?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/09/2006 | 21:14 | מאת: רוני

אנחנו מעוניינים לצאת לחופשה בחו"ל ולהשאיר את הילדה אצל סבא וסבתא, היא בת שנה ו4 חו'. אין לה אחים נוספים. לכמה ימים ניתן להפרד מילדה בגילה? אני מניחה שאין תשובה אחידה לשאלה זו, ושזה תלוי בין השאר במה שאנחנו מרגישים ובאופי של הילדה, אבל האם יש קווים מקצועיים כללים שצריכים להנחות אותנו, והאם חופשה כזאת יכולה לגרום לנזק ריגשי לילדה?

28/09/2006 | 14:50 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, אני מוסיפה לינק לאחת התשובות שנתתי בנושא. אם ישארו שאלות,אני כאן. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1234/xFT/6807/xFP/6912 בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות