מענה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/09/2006 | 21:32 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, מכיוון שעבודתי בנויה כך ששבוע אחד הוא מאד עמוס ושבוע אחרי,קצת יותר רגוע, ישנם שבועות שבהם אני עונה מס' פעמים (לדוג' בשבוע שעבר) וישנם שבועות כמו השבוע,שאני לא מספיקה להגיע לזה. מה גם שמאוד חשובה לי איכות התשובות ולכן אני מפנה לכל שאלה את מקסימום תשומת הלב. השאלות שמופיעות בעמ' הזה יענו רק במהלך שבוע הבא. צר לי ותודה על הסבלנות, מור

20/09/2006 | 14:04 | מאת: אילנה

שתיהיה לך שנה טובה וחג שמח תודה על כל מה שאת עושה פה ורואים שאת משקיעה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות