מעונינת בהפניה לרשימת קריאה /מאמרים בנושא אם חורג

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/09/2006 | 12:36 | מאת: לא אם ולא ילדה

אני רווקה שחיה עם גבר גרוש עם ילד בן 10 ומעוניינת לקרוא חומר בנושא כיצד יש לנהוג עם הילד. וליצור יחסים קרובים ובריאים. תודה.

28/09/2006 | 08:46 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, יש כאן מס' ספרים בנושא,אני מקווה שתמצאי משהו מתאים למצבכם.דרך אגב,יש לא מעט ספרות בנושא ובכל סיפריה/חנות ספרים איכותית יוכלו להפנות אותך באפן יותר ספציפי למה שמעניין אותך. אחרי הגירושין / ולרסטיין איזון עדין,התמודדות במצבי לחץ במשפ' /איילון. התמודדות והסתגלות של ילדי גירושין / דרימן (יש שם גם סקירת ספרות בנושא). נישואים שניים /נרדי. משבר ושינוי בחיי הילד והמשפ' /רביב וכצנלסון. ילדים וגירושין,תגובת שרשרת/איילון בהצלחה, מור

28/09/2006 | 08:55 | מאת: מור וכסמן

http://www.hebpsy.net/community.asp?id=27&article=226

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות