שאלה נוספת שינה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/09/2006 | 00:04 | מאת: אא

בני בן שנתיים מסרב ללכת לישון כאשר אביו בביתץ מבקש שרק הוא ירדים אותו מדבר איתו, צוחק, יושב, רק לא ישן ווהסיוט נמשך כשעה-שעה וחצי. ובמידה ובעלי מתייאש נכנסת אני והוא בוכה ולעיתים מקיא(גם עם האבא)למרות שבעלי יושב לידו במיטה(יש לציין שהילד בבית איתי ועם אחיו בן חודש, רוב השבוע אני מרדימה אותו ואיתי הוא מתנהג אחרת ללא קשר לאחיו כברזמן מה הוא מתנהג כך. יש לו עכשיו סדר לפני השינה מקלחת, סיפור ולישון ומשתדליפ בזמן קבוע הדבר מתיש אותנו וגורם לנו לחילוקי דעות ובעלי חושב שצריך להרדים אותו בשעה מאוחרת יותר למרות שהוא ישם שעה וחצי בצהריים(קם בשתיים-וחצי ואני מתנגדת בטענה שאיתי הוא מצליח לישון בזמן זה ואני רוצה גם מנוחה יש לי גם תינוק שיונקנודה לך על תשובה

28/09/2006 | 08:11 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כל עוד ימשכו חילוקי הדעות בינכם ותשדרו את זה לילד,תמשיכו לראות את הקשיים. הדבר הראשון שאתם צריכים לעשות הוא בינכם,ההורים. להגיע לאיזושהי פשרה או דרך שמקובלת על שניכם. ברגע שתגיעו להסכמה,נהגו שניכם ע"פ מה שהסכמתם ובאפן עקבי,וסביר שהקושי שאתם חווים היום יסתדר. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות