יציאות??

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/09/2006 | 21:09 | מאת: ד

שלום רב, ביתי בת שנתיים ושבעה חודשים גמולה באופן מלא מזה 5 חודשים ללא כל בעיות. בחודש האחרון סבלה מעצירות שלוותה בכאבים בזמן יציאות ( היתה בוכה ומתלוננת על כאבים) כתוצאה מכן היתה נמנעת מלעשות קקי או לחלופין היתה מתאפקת עד היתה עושה בתחתונים. ( סירבה לשבת בשירותים). בכל אופן היא קיבלה מררכי צואה שהקלו על היציאות ובכל זאת היא עדיין נמנעת מלשבת בשירותים. יש מקרים שהיא כן עושה בשירותים ורוב הפעמים היא עושה בתחתונים. לציין שכבר אין כאבים. היא אומרת שיש לה ואז ניגשת לשירותים יושבת שניה ואז אומרת "כבר אין לי" אני מודעת לכך שזה נובע מהפחד מהכאבים שליוו אותה לאחרונה. כמובן שהילדה יודעת שעושים בשירותים אך בכל זאת נמנעת מלעשות כן. מה לעשות בנדון? האם לכעוס עליה שהיא עושה בתחתונים? האם להתעלם? כיצד להתנהג? שנה טובה

26/09/2006 | 01:36 | מאת: מור וכסמן

לילה טוב, אנא קראי ב"שאלות ותשובות" משמאל את החלק - גמילה מטיטול ועשי את ההתאמות למצבכם. אני מעריכה שלא תהיה לך בעיה לעשות זאת :). אם בכ"ז ישארו שאלות,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות