בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/09/2006 | 15:23 | מאת: דידי

שלום רב, בני בן שנה ו-9 חוד' . השנה התחיל ללכת לראשונה לגן עד 13:00 . בזמן האחרון קורה שאני באה לקחת אותו מהגן וכשהוא רואה אותי הוא מאוד שמח ומחבק והכל בסדר. כשאנו יוצאים לכיוון בתינו (מרחק של 5 דק' מהבית..) הכל טוב ויפה וברגע שאני ניכנסת איתו הבייתה (אפילו לפני פתיחת דלת הבית...) הוא מתחיל לקבל התקפת זעם וצועק בצורה מוזרה ומתחיל לבכות ולהרביץ עם הרגליים. בהתחלה לא ידעתי מה פשר העניין ואיך להתייחס והנחתי שזה מעייפות ושהוא פשוט ממוטט מכל מה שעבר עליו פיזית ונפשית בגן והוא אולי לא יודע איך להכיל את כל זה לעת עתה. מה שעשיתי זה שבגלל שחשבתי שזה מעייפות מייד לקחתי אותו למיטתו וחשבתי שמייד יירדם כמו תמיד אך להפתעתי הוא התחיל להתפרע במיטה לבעוט ולבכות ואפילו את המוצץ הוא לא הסכים להכניס לפה. כל זה קורה כבר מספר ימים רצופים מה קורה פה??????. אני חסרת אונים למול תופעה זו. אני צריכה עזרה להתמודדות. תודה וסליחה על האורך של ההודעה. דידי

26/09/2006 | 01:12 | מאת: מור וכסמן

הי דידי, זה בסדר ונורמלי. נתחיל מזה שיתכן שזו תגובה לשינוי שהוא עובר ויקח לו עוד קצת זמן להסתגל (יתכן שכמה שבועות ואולי אפילו קצת יותר). בנוסף,בדר"כ אצל ילד שהוא כבר עייף מדי,רואים התפרעויות,צרחות,התנגדות לשינה וכאילו שהוא לא מוצא לעצמו מקום. אני באפן כזה,נוהגת בכ"ז להשכיב לישון בצורה מאוד ממוקדת מבלי לסטות ימינה או שמאלה ואחרי המשברון של הדק' הראשונות,הם נרדמים ברגע שהראש פוגש בכרית. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות