גמילה מטיטול

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/09/2006 | 15:19 | מאת: eidoly

שאלתי היא: בני בן ה- כמעט 4 (באוקטובר יהיה בן 4) מתקשה בעשיית קקי בשירותים או בסיר ואצ צרכיו אלו הוא עושה בטיטול. ישנם עוד קשיים אחרים עימו אך שלא קשורים לעניין הקקי. הגננת בגן טענה שבשלב כזה צריך כבר לפנות לפסיכולוג. שאלתי היאט כיצד" היכן ומה עושים?

14/09/2006 | 10:29 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, אם היה מדובר רק בגמילה הייתי מציעה להתחיל מקריאת החלק - גמילה ב"שאלות ותשובות" משמאל. מכיוון שאת מציינת שישנם עוד קשיים יתכן שבאמת כדאי לבקש התרשמות של איש מקצוע. במידה שהילד בגן עירוני,אפשר לבקש פגישה עם פסיכולוג הגן (לכל גן עירוני יש פסיכולוג). במידה שהוא לא בגן עירוני,ניתן לפנות לשרות הפסיכולוגי באזור מגוריכם (בכל ישוב ישנו שירות) ולבקש לקבוע עם פסיכולוג (בהרבה מקומות זה מסובסד). כמובן שאפשר לפנות גם באפן פרטי למטפל שעובד בתחום. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות