תנועות משונות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/09/2006 | 18:02 | מאת: נועה

בני בן ה-3 החל לפני כחודש לעשות תנועות של התרגשות באופן מוגזם מאוד ובתדירות גבוהה בכל פעם שהוא מתרגש. התנועות הם בכיווץ הידיים, עיוות הפה ולעיתים הרמת רגל. אני ובעלי סבורים שעלינו להתעלם מזה וזה יעלם בשלב מסויים, האם זה נכון? האם להמשיך להתעלם או שיש משהו אחר שבעזרתו ניתן להפסיק את התנועות האלה?

14/09/2006 | 10:23 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, מאוד קשה לי לענות מכאן מבלי לראות על מה מדובר. אם מדובר בילד שהתפתחותו נורמלית ומתאימה לגילו ואין דברים יוצאי דופן,אני הייתי נותנת לזה זמן ורואה איך זה מתפתח (בנתיים די מתעלמת). אם ישנה איזושהי חריגות בהתפתחות,כדאי לבדוק יותר לעומק. כדאי גם לבקש את התרשמותה של הגננת ובמידה שזו גננת בעלת נסיון,היא תוכל לדעת האם מדובר בתופעה חולפת או יותר מכך. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות