גמילה מחיתולים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/09/2006 | 08:52 | מאת: שחר

בני בן ה - 3 גמול מפיפי כבר שנה (כולל בלילה). התחלתי בנסיונות לגמול אותו מקקי אולם זה לא מצליח, הוא מעדיף להתאפק שעות ולא לעשות באסלה, הוא בוכה, סובל מכאבי בטן, צועק לי שאעזור לו ואני אובדת עצות. יש אנשים שאומרים לי לא לוותר ולהיות חזקה, אחרים אומרים לי לא ללחוץ עליו ולחכות שהוא יהיה מוכן... מה באמת עלי לעשות???

11/09/2006 | 08:25 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, יש כאן ה מ ו ן תשובות בנושא. אנא התחילי מקריאה החלק "גמילה" ב"שאלות ותשובות" משמאל,המשיכי בחיפוש בפורום תחת המילה - גמילה ותחת המילה טיטול (כל פעם מילה אחת). אם ישארו שאלות,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות