גן לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/09/2006 | 22:27 | מאת: שיר

ביתי בת 4 נמצאת בגן עם ילדים קטנים ממנה וילד אחד שהוא גדול ממנה ? השאלה שלי האם הגלאים משמעותיים , כי הגננת אומרת שכל ילד היא יושבת איתו באופן אישי? מה עלי לעשות ?

11/09/2006 | 08:37 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, כדי שאוכל לענות,אני זקוקה לעוד מידע : 1. בכמה קטנים ממנה. גילאים. 2. כמה ילדים בגן. 3. קצב ההתפתחות של בתך יחסית לבני גילה. 4. האם נפגשת מחוץ לגן עם בני גילה או גדולים יותר. 5. תאור של בתך. וכל פרט נוסף שיעזור לי להבין טוב יותר את הסטואציה. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות