גן לילדה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/09/2006 | 22:53 | מאת: גלית

שלום בתי בת 2 וארבעה חודשים תלך לגן בו היא ועוד כ 4 ילדים בני שנתיים + היא ועוד ילד אחד הגדולים ביותר. השאר בגיל קטן משנתיים סה"כ כ 11 ילדים היא ילדה מפותחת פטפטנית ותקשורתית השאלה האם עשיתי נכון בכך שבחרתי לה גן זה? מה חשוב יותר בגן כמו כן הגננת צירפה לגן את שני ילדיה בני שנה ו9 חודשים ותינוקה מה דעתך? תודה

12/09/2006 | 10:28 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, מה דעתי ? אם לומר את האמת אין לי ממש דעה כי אני לא מצליחה להבין את השאלה. מה בדיוק ההתלבטות ? אם היא רק לגבי הגיל,אני לא רואה שום בעיה. אם זה משהו נוסף,תצטרכי לפרט על הגן,על ההתלבטות ומאיפה נובעת ההתלבטות. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות