אח חדש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/09/2006 | 22:14 | מאת: טלי

שלום רב בני הבכור (בן 3.5) עובר תקופה מאוד קשה בגלל שנולד לו אח חדש לפני חודש. יצא כך שהגן נגמר בדיוק כאשר ילדתי והוא יצא לחופש, נשאר בבית יחד איתי ועם התינוק והיה צריך להתרגל למציאות חדשה לחלוטין. עשינו לו הרבה הכנות לפני, אני מנסה לשתף אותו, מנסה להיות איתו זמן איכות לבד. גם בעלי מאוד משתדל לפנק אותו, להיות קשוב אליו, אבל עושה רושם שכלום לא עוזר. הוא התחיל להתנהג בצורה אלימה, צורח, צועק, בוכה על כל שטות, מציק לתינוק, וקשה מאוד להשתלט עליו. עכשיו הוא מתחיל גן חדש (גן עירייה) ואני מקווה שאולי זה יכניס לו קצת איזון ושיגרה. כיצד אפשר להתגבר על הקושי ולעזור לו?

11/09/2006 | 08:28 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, ב"שאלות ותשובות" משמאל יש חלק שמתייחס ל"אח חדש" . יש שם שתי תשובות,אחת להכנה לפני הלידה ואחת לאחרי. אנא קראי ואם ישארו שלות,אשמח לענות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות