ילדה בת שנתיים המכה את ההורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/09/2006 | 14:13 | מאת: רון

שלום מור, יש לנו ילדה אחת בת שנתיים וחודשיים וכעת אישתי בתחילת הריון. כאשר בתי כועסת או מתרגזת עלינו שאנו לא מוכנים לעשות את מה שהיא רוצה אז היא צועקת עלינו שנלך לעונש או שהיא נותנת לנו מכה. מן הסתם, המכה אינה כואבת אך תופעה זו מדאיגה אותנו. בתי הנה ילדה טובה שמתנהגת יפה בדרך כלל, אך כאשר היא כועסת אנו לא מוכנים שהיא תתנהג כך. מה ניתן לעשות על מנת לשנות התנהגות זו?

06/09/2006 | 07:48 | מאת: shirli

גם לנו ילדה מקסימה בת שנתיים וחודשיים, מעוררת עניין ברחוב, ילדה מדהימה, אבל מאוד אלימה במישפחתון מרביצה לכולם, להורים, לסבים ולסבתות, מאוד לא נעים , וככל שהימים עוברים המכות מתחזקות, ויש לה ידיים חזקות שתהיי בריאה, כל אימת שלא ניראה לה משהו פשוט מצ'פחת , במשפחתון יש ילדים קטנים ממנה שהספיקו לטעום את נחת זרועה, אנו נילחמים המון זמן והתופעה טרם פגה, מישהו יודע מה עושים בחיים לא ניתקלנו בתופעה כזו גדלנו 12 ילדים בבית ולא היה דבר כזה, מה עושים ?????????? תודה למי שיכול לעזור

11/09/2006 | 08:31 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, נתחיל מקריאת החלקים "התפרצויות זעם והצבת גבולות","גיל שנתיים" ו "תסכול" ב"שאלות ותשובות" משמאל. אם ישארו שאלות,אני כאן. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות