עירום טוב או לא?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/08/2006 | 21:25 | מאת: שירה ויוחאי

בני בן השלוש אוהב להסתובב בבית עירום ולא לשים תחתונים במיוחד בימות הקיץ החמים. בעלי כל הזמן מעיר לו שהוא לא מסכים שהוא יסתובב בלי תחתונים והוא מסביר לו שהאיבר מין הוא רק שלו והוא צריך לשמור עליו ולכן הוא צריך תמיד לזכור לשים תחתונים. אני חושבת שהוא קצת מגזים... סה"כ מה הוא מבין ...לדעתי הוא גורם לו להרגיש שהאיבר מין שלו הוא משהו שצריך להתבייש ממנו ולכסות אותו כי אוי ואבוי... מה דעתך? אנחנו חלוקים בדיעה ורק את תוכלי לעזור...! תודה לך!!!

11/09/2006 | 08:15 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, "עירום טוב או לא?" השאלה - למי ? יש מי שמרגיש איתו נוח ואז הערום "טוב" ויש מי שלא ואז הוא "לא טוב". כמו בכל דבר אחר,גם כאן צריך למצא את האיזון,את המינון הנכון - האיזון בין ההורים כך ששניהם ירגישו נוח עם המצב (בעיני גם אם משהו הוא נורא טוב ואדם שקרוב לי לא מרגיש איתו נוח,אני יכולה קצת לוותר על הטוב שבו כדי לא לגרום לאי נוחות ),האיזון בין החופשי והחשוף למוצנע, האיזון והגבול בין מוצנע לבושה. כל משפ' מחליטה מהם החוקים והגבולות שלה ואתם תצטרכו להחליט איפה אתם שמים את הגבול. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות