חזרהלעבודה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

28/08/2006 | 13:08 | מאת: אדוה

שלום, יש לי תינוקת בת שלושה וחצי חודשים ואני אמורה לחזור לעבודה בתחילת נובמבר, יש לי הרבה חששות וחרדות מהחזרה לעבודה, שאני מזניחה אותה בגיל מאוד צעיר. אני אמורה לחזור לעבוד מ9-5 4 פעמים ושבוע ופעם אחת מ-10-6 , אמא שלי תשמור על הילדה בזמן שאני עובדת. האם החששות שלי מוצדקים? איך אני אתמודד עם חרדות אלו? והאם זה נעשה קל יותר עם הזמן. תודה מראש,

11/09/2006 | 07:58 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, לא.אני לא חושבת שאת מזניחה אותה. אבל,אני לא חושבת שמה שאני אומרת או חושבת זה משנה אלא מה שאת מרגישה. לא כתבת מה מצבך,האם ישנה אפשרות להאריך את חופשת הלידה,האם את חייבת לחזור וכו'. הרבה מאוד אמהות נמצאות ומתלבטות בדיוק בשאלה שלך. כל אחת מחליטה ע"פ היכולות שלה,סדרי העדיפויות וכו'. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות