קינאת אחים ולדעת להתחלק

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/08/2006 | 22:43 | מאת: גלית

שלום וברכה רציתי לדעת האם יש לך רעיונות או טיפים כיצד ללמד ילד בן 4 להתחלק במחשחקים תשומת לב של אימא ולא להציק ולהרביץ לילדה בת 2 תודה רבה גלית

11/09/2006 | 07:53 | מאת: מור וכסמן

בקר טוב, בעיקר ע"י חיקוי (ז"א,שיראה שאחרים מתחלקים),חיזוקים,והרבה תשומת לב של ההורים כדי למנוע מצבים שעלולים ליצור תחרות בין הילדים. באפן כללי,כשרוצים לגרום לילד לעשות דבר מה,צריך שהוא ירגיש שזה כדאי לו,ששווה. אם הוא ירגיש את זה,הוא יתמיד בהתנהגות. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות