כמעט שלוש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/08/2006 | 21:58 | מאת: שושנה

שלום. בננו הבכור בן כמעט שלוש. לא מקשיב לדבר וחצי דבר ממה שנאמר לו. הבעיה היא בעיקר בדברים של אל תעשה. לדוג' צעקות. היינו איתו היום בקופ"ח והוא עמד וצעק בלי שום סיבה וכשהערתי לו הוא צרח יותר. הוא מסיים לשחק ומתחיל להעיף את המשחקים לכל הכיוונים. ועוד.. מה ניתן לעשות? כמו"כ האם שיטת הפרסים יעילה. כלומר אם תסדר את... לא תצעק וכו' אתן לך.... תודה רבה רבה.

27/08/2006 | 21:10 | מאת: שושנה

קראנו וניסינו ליישם את ענין הצבת הגבולות שכתבת ב"שאלות ותשובות" אך בכל זאת.

10/09/2006 | 12:16 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, אני שמחה שקראתם וניסתם ליישם.בואי נסי לכתוב איפה התקשתם,מה לא הלך כ"כ טוב וכו'. אני אנסה לעזור. צריך לזכור שאין איזשהו "קסם",הצבת גבולות נעשית ע"פ הדרך שקראתם. לכן,צריך להגיע למצב שכן מצליחים. זה לא שאם זה לא מצליח,אז או.קי נמציא משהו חדש.זו הדרך,גם אם לפעמים היא קשה ודורשת מההורה הרבה. מור.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות