ילדה בת 12 שנמצאה אצלה שקית עם ק.סיגריות ריקה.

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

22/08/2006 | 08:43 | מאת: עטוש

בתי בת ה-13 גילתה לי שאחותה בת ה-12 ישבה עם חברותיה והם שוחחו על סיגריות. בתי בת ה-12 סיפרה לאחותה שהיא לא עישנה ולא ניסתה מעולם אבל שזה מושך אותה ושהיא תעשן בגיל יותר מאוחר וכמובן תספר לי. בעלי לא מעשן רק אני ולא מעשנת כבדה. בבית שלי לא מעשנים רק בחוץ. איך אני אמורה להתחיל את השיחה איתה? אני רק אמרתי לילדה מאוחר בלילה שתזרוק את השקית שבה נמצאה ק.סיגריות ריקה. אמרתי לה שתלך לישון ואני כבר אשוחח עימה מחר. מה אומרים?

10/09/2006 | 11:59 | מאת: מור וכסמן

שלוס רב, לא הצלחתי להבין. היא עישנה או שהיא אמרה שפעם תעשן ?. לדבר על מה ?. נסי להסביר לי קצת יותר ואשמח לענות. מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות