נגיעה באיבר המין

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/08/2006 | 08:56 | מאת: לימור

שלום, ביתי בת 4.5 שנים והיא מרבה לגעת באיבר מינה, בעבר זה היה בעיקר שהייתה נחה או לפני השינה אך זה התגבר, זה לעיתים נראה כאילו היא מתאפקת לפיפי . אני לא יודעת איך להגיב , עקבתי והסתכלתי אולי מציק לה משהו פיזית אך לא נראה והיא גם לא מתלוננת גם כשאני שואלת. אשמח לתשובה במהרה. תודה

10/09/2006 | 11:46 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, דבר ראשון כדאי לשלול ע"י בדיקת רופא,משהו פיזי. אם זה אכן נשלל,סביר שבצורה הזו היא מרגיעה את עצמה.לכן,אפשר להגביל את זה למקום/זמן מסויים (לפני השינה או רק בחדר..) ובשאר הזמן לתת אוביקט אחר להרגעה. לדוגמא,שמיכה מסויימת,מגבת קטנה וכו'. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות