מאבק שליטה-בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/08/2006 | 17:48 | מאת: טלי

היי מור, תודה על התשובה, הבעיה עכשיו שמאז שעברנו לשלב של "היא מחליטה מתי ואם בכלל" אז היא החליטה שהיא עם הטיטול כל היום, היא חזרה לטיטול לגמרי כמו מלפני הגמילה, והמסר שהיא מקבלת ממני ומשאר הסביבה הוא - שהיא מחליטה ולא מדברים אף מילה בבית על זה כאילו לא היה כלום. האם להמשיך כך? או שיש טעם להגיד: את גדולה ואת צריכה לנסות לעשות בלי טיטול, או שלגמרי להתעלם. כי עכשיו חזרנו לימים שהיא עם טיטול ואפילו לא מנסים לגמול אותה, ממה נובעת הריגרסייה הזו?

10/09/2006 | 11:28 | מאת: מור וכסמן

שלום רב, הרעיון שבלעביר לילד את השליטה הוא שהוא מחליט מתי הוא עובר לשלב הבא. לכן,כן.נותנים לה את הזמן להפרד כמו שצריך מהטיטול. בהצלחה, מור דרך אגב,כמובן שאם עובר חודש חודשיים בלי שום התקדמות,אפשר לנסות ליצור עניין אצלה (אני מצאתי שהכי יעיל זה לקנות תחתונים מאוד אטרקטיביים - פו הדב,בראץ...).

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות