בת 9 תפסה אותנו "על חם"

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/08/2006 | 09:15 | מאת: שרה

שלום, כיצד מתמודדים עם מצב בו ילדה בת 9, ניכנסה לחדר השינה ונקלעה למצב בו (ההורים)קיומנו יחסי מין. נעלנו את הדלת במפתח(כנראה לא כמו שצריך), וכנראה כשנסתה לפתוח את הדלת הצליחה. היא נבהלה וברחה, וגם קצת אני. מה אומרים? איך מתייחסים? שרה

15/08/2006 | 21:49 | מאת: מור וכסמן

ערב טוב, יוזמים איתה שיחה קצרה ומבלי לגלוש לעודף תאורים והסברים מתחברים אליה למקום של הבהלה.משדרים לה קבלה והבנה לבהלה ומסבירים בקצרה את זה שמדובר בביטוי פיזי לקרבה ואהבה. חשוב שהיא תבין שזה מגיע ממקום ששניכם רציתם. כמובן שאם יש לה שאלות בנושא,עונים לה באפן ממוקד וקונקרטי. בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות