ילד שמורט שערות מגבותיו

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/01/2005 | 08:37 | מאת: רוזי

שלום לך יש לי ילדה בת 4 שהתחילה לפני כמה חודשים להוציא שערות מהגבות שלה היא עושה את זה תמיד ברוב שעות היום כולל בגן כבר יש לה בגבה אחת קרחת ועכשיו היא התחילה בשניה לפי שיחה עם הגננת זה אומר שמשהו לא בסדר אני לא יודעת מה לעשות האם להניח לזה או לעבור לטיפול תיעצו לי מה לעשות יש עוד כמה תופעות שבזמן האחרון היא יותר מדי חוצפנים מקללת ובוכה על כל דבר קטן אשמח לתשובה מהירה תודה תודה

26/01/2005 | 14:52 | מאת: מור וכסמן

צהריים טובים, מכיוון שמדובר,לדברייך,בתקופה של כמה חודשים ואין הטבה אני מייעצת בחום לפנות ליעוץ. קשה לי להעריך ממה נובעת ההתנהגות אך סביר להניח שהיא מצביעה על אי שקט ולחץ כלשהו שדורשים ברור יותר מעמיק וחבל להזניח. שיהיה בהצלחה, מור

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות